Annandagen

God fortsättning, då har julen gått sin väg för detta år, åren går och vi med dem. Det är inte lika roligt som det var förr., kan vara att man orkar mindre för vart år. Förr då såg man fram mot julen och allt som tillhör den, men efter man blir äldre känner åtminstone jag att att glädjen inte infinner sig riktig.
Efter en riktig fin Julafton med barn, barnbarn och barnbarnsbarn och alla julklappar och all god mat , så är man trött långt före barnbarnsbarnen, de leker med sina julklappar och har så kul vill inte alls åka hem med mamma och pappa.
Men så är det väl överallt, det är ju barnens Jul de vet att tomten kommer med paket och deras förväntan är stor. Juldagen är det släkten som kommer på besök, jag hade middag och det blev ju lite skinka och sill och lita annat smått och gott, kaffe med fem sorters kakor avslutades det hela med. En riktigt trevlig dag. I dag Annandagen är en vilodag för mej, så skönt att sitta i lugn och ro och gå igenom dagarna två med delar av släkten. Telefonen ringer förstås alla vill veta hur jag mår och så vill de andra i familjen, som inte jag firade med berätta om sin Jul.I morgon är det vanlig vardag, då blir det väl mycket folk i affärerna, alla ska byta sina julklappar en del är för stora en del för små eller så får de flera av samma sort, det är ju lika varje år efter julen. Det är bara att vänta in nya året 2017 ska bli spännande att se vad det för med sig. Jag har en önskan att alla mina kära ska få vara friska och må bra och att det ska bli fred på jorden.